onsdag den 19. juni 2013

Lappeløsninger...

Ja Charlotte thaarup. Du har ret. Mere hvid giver mere ro. Tak for feedback. Det bliver da så yndigt i Pasteller

mandag den 17. juni 2013

Skrald!!!

Men j var bare NØDT til at ha den med hjem. Der var et grimt bræt sømmet ovenpå, af med det, og vupti jeg er tilbage i de gamle gymnastiksale. Fantastisk. Den er godt nok ik så solid som for ca 40 år siden, men til ekstra tøj i soveværelset, så går det nok an

Af hjertet tak

Til min skønne arbejdsplads fasanen. En næsten hel grøntsagerne-bliver-snittet-så-fint maskine. Mangler vist bare en hvid dimmer til at mase de sidste grøntsager ned med!??!! Faktisk er j i besiddelse af hele røremaskinen også, men har en i forvejen. Nogen der vil aftage???

søndag den 16. juni 2013

Gå så i seng oldemor

Her er hva der skete istedet for blusestrik t søs, tidligt i seng, i haven, .... men det blir da til et fint tæppe engang. Men hva siger i, skal der en hvid omgang mere på hver???
Nu godnat

Weekendens gang

Vi har alle 4 nydt nydt nydt weekenden i augustenborg. Det r da et smukt bynavn. Og smukt sted i Danmark. Vi gik tur i byen, ved vandet og i slotsparken. Så den fine skulpturpark og et lindetræ H.C. Andersen har nydt pauser under. Jow Jow, lidt kultur og så masser af skøn mad og samvær med majbritt, martin, Noah og peter. Tak for det.
Nu går turen hjem ad, og jeg er nået et godt stykke på strikketojet. Det er altid skønt at kunne sidde m en veninde og nørkle, som vi har kunnet i weekenden . Aaaaaahh så blir j helt klar t en ny uge. Pigerne har sovet d meste af turen hjem, så så r d jo ingen sag at køre langt.
Om vejret v d, så kan jeg slutte den af i haven i aften!!! Rigtig god søndag til jer alle.