lørdag den 26. januar 2013

Holder mig ung!??!

Hmm jeg står og føler mig helt tilbage i ungdommen... men for at være ærlig, så har jeg altså ik besvær med at være blevet voksen... OG have opvaskemaskine!!!! Så vil den være så rar ikke at sætte ud her lørdag morgen, tak!!!

torsdag den 24. januar 2013

And she gave in

Det er blevet nemmere, men det tager altså sin tid!!!

tirsdag den 8. januar 2013

Tågesnak

Er et dejligt ord, om end der ikke altid er tålmodighed til at lytte på den slags i vore dage. Men på barsel er der tid til den slags. Babyen i huset arter sig efterhånden bedre og bedre.
Og så kan der blive plads til at bage tågeboller til når resten af familien om et øjeblik vender hjem efter en dag med indtryk fra den vide verden.
Har i måske andre dejlige forslag til, Hvordan vi forskønner denne noget grå januar måned?

Ha en hygsom eftermiddag

mandag den 7. januar 2013

De kære små

Åh kan man andet end elske sådan en sød nevø, som køber gaver til hele familien, da han var i australien. Pigerne fik hver en sød lille bamse, mor må i køkkenet m nyt forklæde mens faren af huset kan nyde en kold øl.
Tænk sig hvilke store og omsorgsfulde tanker en 11 årig gør sig langt væk hjemmefra. Vi er vilde med ham fætter janus her i huset.

tirsdag den 1. januar 2013

Nød lærer...

Jeg ved ik hvad nød lærer éen eller mig... men i der kender mig vil tro det er løgn.
Vi er startet 2013 med lort og pis, så er det sagt. Dette betyder naturligvis en del vasketøj i småbørnsfamilien. Stanken vil lissom ingen ende tage. Dyngen er dog på vej til at blive ren, men stanken!!!